Tvůrci Titanfallu chystají hru ze světa Star Wars
Star Wars Jedi: Fallen Order Novinka Tvůrci Titanfallu chystají hru ze světa Star Wars

Tvůrci Titanfallu chystají hru ze světa Star Wars

Martin Cvrček

Martin Cvrček

11

Překvapení dnešního dne. Respawn Entertainment začíná pracovat na akční adventuře z pohledu třetí osoby, zasazené do světa Star Wars.

Reklama

Dnes je oficiální Star Wars den a leckdo čekal, že tento den využije EA k alespoň drobnému nastínění chystané Star Wars hry od Visceral Games, která má připomínat Uncharted. Místo toho jsme se ale dočkali jiného oznámení. Respawn Entertainment, studio zodpovědné za povedený Titanfall, připravuje ve spolupráci s EA a LucasFilmem vlastní Star Wars titul.

Nepůjde ale o střílečku z první osoby, Star Wars hra od Respawnu bude akční adventura z pohledu třetí osoby.

Víc o hře bohužel nevíme, tedy kromě toho, že je v docela rané fázi vývoje a zatím ji připravuje malý tým v Respawnu, který vede šéf vývoje God of War 3. Tvůrci sice vydali poměrně rozsáhlý blogový příspěvek, ale ten se točí především kolem nadšení zaměstnanců studia z toho, že mohou pracovat na hře ze světa Star Wars.

Respawn každopádně slibuje, že během vývoje bude ctít odkaz a pravidla světa Star Wars, a také zaměření na pořádnou akci a zábavné, přelomové herní mechaniky.

Vypadá to, že EA konečně začíná licenci Star Wars více využívat. Raději ale nepočítejte s tím, že byste se o chystané hře od Respawnu, který založili tvůrci Call of Duty z Infinity Ward (a zároveň tvůrci Medal of Honor: Allied Assault ze studia 2015), v dohledné době něco dozvěděli. Hra je očividně opravdu v rané fázi vývoje a EA se chce podle všeho v nadcházejících měsících zaměřit na dodatečnou podporu Battlefrontu a snad i na odhalení té hry od Visceralu. Na ní se podílí scénáristka Uncharted Amy Hennig a mladé studio Motive pod vedením Jade Raymond.

Respawn navíc připravuje Titanfall 2, který s určitostí uvidíme 12. června na E3 konferenci EA.

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama