Tvůrci Wolfenstein 2: The New Colossus představují zvrácenou televizní soutěž
Novinka Tvůrci Wolfenstein 2: The New Colossus představují zvrácenou televizní soutěž

Tvůrci Wolfenstein 2: The New Colossus představují zvrácenou televizní soutěž

Martin Cvrček

Martin Cvrček

22

Pořad German or Else má připravit obyvatele Ameriky na den, kdy se němčina stane jejich úředním jazykem.

Reklama

Wolfenstein 2: The New Colossus hodlá ukázat, jak by mohla vypadat americká popkultura 60. let 20. století, kdyby byla ovlivněna nacisty, kteří ovládli celý svět. Minulý týden jsme tu měli ukázku seriálu Liesel, který jako první ilustroval vliv a propagandu reálného i fiktivního nacismu s cílem udělat z Ameriky součást nacistického Německa nejen územně, ale i kulturně.

Teď tu máme další ukázku snahy upevnit vliv nácků v americkém zábavním průmyslu. Bethesda zveřejnila útržek televizní soutěže nazvané German or Else, která není jen nástrojem propagandy. Tahle soutěž má také zajistit, aby si obyvatelé Ameriky osvojili německý jazyk a byli tak připraveni na velký den, po němž se němčina stane úředním a oficiálním jazykem Amerických teritorií. Výherce soutěže samozřejmě čeká sláva a úspěch, zatímco poraženého tvrdý tre... tedy tolik potřebná převýchova.

„Nejpopulárnější televizní soutěž v Amerických teritoriích již po jedné jediné Staffel (sérii), to je German... or Else!, zábavná a informativní televizní soutěž, která připravuje americkou populaci Velké říše na příchod její velkolepé, výhradně německy mluvící budoucnosti. Zjistěte, jak se řekne neporazitelnost, zatímco se smějete hloupým gramatickým chybám soutěžících. Ohromte své přátele ve škole bezchybnou výslovností Herrenvolk - slova za 200 bodů! V téhle rázem klasické německé televizní soutěži zábava nikdy nekončí. German... or Else! se natáčí ve studiu v LA Media Tower.“

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama