Tvůrcům Uncharted se nový Tomb Raider líbí
Tomb Raider Novinka Tvůrcům Uncharted se nový Tomb Raider líbí

Tvůrcům Uncharted se nový Tomb Raider líbí

Michal Maliarov

Michal Maliarov

23

Crystal Dynamics dostávají od studia Naughty Dog velký palec nahoru. Od konkurence to obzvlášť potěší.

Reklama

Bývalý člen týmu Crystal Dynamics a současný šéf studia Naughty Dog, Evan Wells, říká, že je nesmírně natěšen na to, co jeho bývalí kolegové předvedou s novým Tomb Raiderem. Hrou, která si dle mnohých ukradla celou výstavu E3 pro sebe.

Věčná série s prsatou Larou byla kdysi talismanem konzole PlayStation, v současné době ale sotva drží dech a rivalskému Nathanu Drakeovi opravdu nestačí. Premiérové gameplay záběry znovuzrozené série ale všechno změnily.

„Je to husté,“ řekl Wells o návratu Lary. „Demoverzi na E3 jsem bohužel neviděl, díval jsem se ale na CG trailer, který se objevil před nějakou dobou a ten mi naprosto vyrazil dech. Sestříhali to fantasticky a já se na hru opravdu těším.“

A jaká je budoucnost série Uncharted? O čtvrtém dílu se zatím nemluví, ani trilogie však nebyla v plánu, možné je tedy všechno. Na povrch vyplula i otázka, zda by chtěl Wells někdy vidět Laru a Nathana v jednom dobrodružství. „Opravdu ne,“ směje se Wells. „Viděli jsme některé výtvory fanoušků a vypadá to stylově, ale nemyslím, že je to reálné.“

Pro vaše potěšení jsme některé sestřihy našli a vložili do novinky. Podle nás jim to sluší. Třetí díl Uncharted se chystá do prodeje již v listopadu letošního roku. Na Laru si ještě budeme muset nějakou chvíli počkat. Na co se těšíte vy?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama