Twitterový účet Detroit: Become Human zaútočil na fanoušky Xboxu
Detroit: Become Human Novinka Twitterový účet Detroit: Become Human zaútočil na fanoušky Xboxu

Twitterový účet Detroit: Become Human zaútočil na fanoušky Xboxu

Michal Burian

Michal Burian

42

„Když se probudíte a zjistíte, že Detroit: Become Human je stále exkluzivitou pro PS4 a jste majitelem Xboxu.“

Reklama

Mají to vůbec zapotřebí? Ptal jsem se sám sebe, když jsem viděl tweet na oficiálním účtu připravované PlayStation 4 exkluzivity Detroit: Become Human. Ať už to byl nějaký zaměstnanec Sony nebo francouzského studia Quantic Dream, tohle bylo zbytečné. Stačí, že se mezi sebou urážejí hráči, navzájem se snaží tomu druhému dokázat, že jejich platforma je lepší. Proč to musejí dělat ještě lidé mající na starost marketing?

Vždyť tímhle způsobem dávají hráčům najevo, že v tom mají pokračovat. Nedivím se tak reakcím komunity, která tweet odsoudila. Správce oficiálního účtu Detroit: Become Human na Twitteru totiž napsal: „Když se probudíte a zjistíte, že Detroit: Become Human je stále exkluzivitou pro PS4 a jste majitelem Xboxu.“

Za méně než tři hodiny tweet z účtu zmizel, ale jeho následky si správce ponese ještě dlouho, stejně tak musí oficiální účet PS4 exkluzivity čelit hněvu Xbox komunity. Ta se nezapomněla opřít do konkurenčních závodů Gran Turismo Sport, které jsou ve vývoji již mnoho let a nepředvádí se v kvalitě, kterou by každý očekával. Přitom Forza vychází každý rok – Forza Motorsport a Forza Horizon. Více reakcí zde.

Detroit: Become Human vyjde na PlayStation 4 v roce 2018.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama