Ubisoft: Bylo by hloupé nevydávat Assassin's Creed každý rok
Novinka Ubisoft: Bylo by hloupé nevydávat Assassin's Creed každý rok

Ubisoft: Bylo by hloupé nevydávat Assassin's Creed každý rok

Michal Burian

Michal Burian

123

Vydavatel má v plánu podporovat PS3 a Xbox 360 ještě mnoho dalších let.

Reklama

Francouzská vydavatelská společnost Ubisoft plánuje podporovat PlayStation 3 a Xbox 360 ještě mnoho dalších let. Jinými slovy, nové díly série Assassin's Creed budou na starší generaci konzolí stále vycházet.

,,Jsme schopni nabídnout lidem Assassin’s Creed každý rok, protože ho chtějí každý rok," konstatoval Lionel Raynaud, vedoucí kreativního oddělení v Ubisoftu, pro Edge. ,,Budeme to dělat tak dlouho, dokud bude o AC zájem. Byli bychom velmi hloupý, kdybychom neuspokojili tuto potřebu, i přesto, že je na nás kladen velký tlak, kdy musíme vytvořit něco, co nikdy nezklame."

Jinými slovy musejí do každé hry přidat nové prvky, které fanoušci ještě neviděli, a kombinovat je s těmi již zavedenými.

Ubisoft chce PS3 a Xbox 360 podporovat i v nadcházejících letech, a to z prostého důvodu. Mnoho lidí stále hraje na těchto konzolích. Je tak pochopitelné, že Ubisoft svůj největší klenot nezaměří pouze na PlayStation 4 a Xbox One.

Minulý týden Ubisoft odhalil Assassin’s Creed: Unity, které vyjde letos na podzim pro PC, PlayStation 4 a Xbox One. Raynaud řekl, že díky zaměření na novou generaci konzolí bude nový díl vypadat mnohem lépe než loňské pirátské Black Flag.

Pochopitelně se odmítl vyjádřit o stále spekulovaném Assassin’s Creed: Comet, které by mělo dorazit letos na podzim, krom jiného pro PS3 a X360. Tím by Ubisoft splnil svůj slib, že tyhle konzole bude i nadále podporovat.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama