Ubisoft na své akci údajně představí hned několik her ze série Assassin's Creed
Novinka Ubisoft na své akci údajně představí hned několik her ze série Assassin's Creed

Ubisoft na své akci údajně představí hned několik her ze série Assassin's Creed

Jan Urbančík

Jan Urbančík

5
Platformy Windows PC PlayStation PlayStation 5 Xbox Xbox Series X|S

Kromě Bagdádu nás má čekat temný středověk či velmi žádané Japonsko.

Reklama

V sobotu 10. září nás čeká akce Ubisoft Forward, jejíž program francouzská společnost nedávno zveřejnila. Víme tedy, že nás v rámci ní čeká náhlednutí do budoucnosti série Assassin's Creed. Oficiálně bylo prozrazeno pouze to, že uvidíme v akci novou hru s podtitulem Mirage, ale známý insider Tom Henderson (v článku pro web Try Hard Guides) nyní přišel s informací, že nás toho čeká mnohem víc.

Ubisoft totiž údajně připravuje dva velké projekty, které budou součástí "hubu" v podobě Assassin's Creed Infinity. Tím prvním je "Project Red", který nás konečně zavede do Japonska, o které bylo velký zájem už spoustu let. První artworky údajně ukazují ženu, která vypadá jako samurajka, ale pohlaví hlavního hrdiny si zřejmě budeme moct zvolit.

Druhý projekt je možná ještě o něco zajímavější. Nese označení "Hexe" (údajně jde o celkem novou změnu, původně to byl "Neo") a pracovat na něm má Ubisoft Montréal. Má jít o nejtemnější hru z celé série, která prý bude zasazena do 16. století ve střední Evropě, konkrétně do období honů na čarodějnice.

Podle informací novináře Jasona Schreiere by měly tyto dvě hry (zřejmě společně s Infinity jako takovým) vyjít nejdřív v roce 2024.

Ve vývoji je pak ještě poslední DLC pro Valhallu a "Project Jade", což má být mobilní hra zasazená do Číny.

Pracovat se má také na projektu s označením "Nexus", což je prý titul určený pro virtuální realitu, ale není jisté, zda se oznámení dočkáme už v sobotu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama