Ubisoft Reflections odhalí v červnu na E3 novou hru
Novinka Ubisoft Reflections odhalí v červnu na E3 novou hru

Ubisoft Reflections odhalí v červnu na E3 novou hru

Michal Burian

Michal Burian

6

Generální ředitel britského studia Ubisoft škádlí, že nám na veletrhu E3 odhalí něco nového.

Reklama

Ubisoft Reflections v současné době spolupracuje s dalšími tvůrčími celky Ubisoftu na ambiciózní otevřené akci Watch Dogs, rozhodně ale nejde o jediný titul, který se připravuje ve Velké Británii.

Generální ředitelka Pauline Jacquey totiž v rozhovoru pro Joystiq prozradila, že pracují na Just Dance 4 a na něčem o čem nemůže mluvit. Každopádně nám tajemný titul ukážou na E3.

Ubisoft Reflections často spolupracuje na projektech francouzského vydavatelského domu, včetně loňských titulů Just Dance 4 a Far Cry 3. Naposledy samostatně vyvíjeli Driver: San Francisco z roku 2011.

Vzápětí se objevily spekulace, že Ubisoft Reflections pracuje na titulu s podporou Kinectu. Pravděpodobně pro nový Xbox a novou verzi Kinectu. To Ubisoft Massive má připravovat on-line RPG pro příští generaci konzolí.

Na E3 toho podle všeho od Ubisoftu uvidíme mnohem víc, manažerka Toronského studia Jade Raymond již v březnu řekla, že kromě Assassin's Creed IV: Black Flag a Splinter Cell: Blacklist se podílejí na vývoji dvou nových IP a ještě na něčem.

"Spolupracujeme na dvou velkých titulech. Nemůžu o nich mluvit, budete si muset vystačit s tím, že jde o dvě největší série Ubisoftu," řekla Raymond serveru Polygon a pokračovala: "Máme také dvě nové IP." Pátý projekt se týká universa Splinter Cell s agentem Samem Fisherem.

Raymond se nechala také slyšet, že studio Ubisoft Toronto dokončilo svou práci na multiplayerové části pro malinko zapomenutou taktickou akci Rainbow Six: Patriots.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama