UFC 4 v pohybu
Novinka UFC 4 v pohybu

UFC 4 v pohybu

Ondřej Partl

Ondřej Partl

8
Platformy PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox One

Další díl znamená nové možnosti a vylepšené ovládání.

Reklama

Popularita bojového sportu MMA, kde se dva drsní bojovníci (či dvě bojovnice) postaví proti sobě v oktagonu, je na raketovém vzestupu, což je reflektováno i u nás, kdy sledovanost tuzemských událostí z tohoto sportu raketově roste.

EA Sports nám posléze přináší oficiální videoherní sérii UFC (Ultimate Fight Championship), kdy její čtvrtý díl byl před týdnem ohlášen za pomoci představující ukázky.

Během ohlášení jsme se taktéž dozvěděli, že co se týče novinek, tak se do hry podívají nové arény a speciální režim Blitz Battles, což je rychlý online turnaj, kdy díky neustále se měnícím pravidlům musíte každé kolo zůstat v pozoru.

Za pomoci nové Real Player Motion technologie se následně dočkáme i vylepšení ovládání při zaklesnutí, přičemž přijde řada i na nové možnosti při složení nepřítele. Úpravy budou provedeny i při boji na zemi.

Na všechny tyto novinky se můžete podívat v novém traileru, který je představuje přímo v pohybu.

UFC 4 vyjde již 14. srpna na PlayStation 4 a Xbox One. Hru si můžete předobjednat v obchodě Xzone, kdy navíc získáte bonus v podobě Anthonyho Joshui, Tysona Furyho a dvou speciálních setů.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama