Ukázky několika her z PlayStation 4 Pro
Novinka Ukázky několika her z PlayStation 4 Pro

Ukázky několika her z PlayStation 4 Pro

Jan Kalný

Jan Kalný

17

Nová verze PlayStation 4 nabídne nejenom vyšší výkon, ale především vyšší kvalitu obrazu díky podpoře 4K a technologie HDR.

Reklama

Dnešní den znamenal pro fanoušky PlayStationu jeden velký krok kupředu. Oznámeny totiž byly rovnou dva nové modely PS4. Menší Slim a výkonnější Pro. Zatímco PS4 Pro bude podporovat 4K, všechny verze PlayStation 4, i ta základní, budou podporovat technologii HDR.

Ukázky 4K a/nebo HDR technologie si můžete u několika her, které byly ukázány, prohlédnout níže. Tohle konkrétní video ovšem ukazuje všechny věci v rychlém minutovém sestřihu. I ty hry, které byly ukázány jenom na pár vteřin, mezi kterými je například Call of Duty: Infinite Warfare, Dishonored 2, Deus Ex: Mankind Divided, Spider-Man od Insomniacu, Days Gone a několik dalších. Včetně nového Mass Effectu, kterému jsme věnovali samostatnou novinku.

Podívat se také můžete na záznam z celé konference, kde najdete některé celé ukázky, které v této novince nejsou. A to z toho důvodu, že (zatím) nejsou k dispozici zvlášť. Pokud budou, doplníme je.

Horizon: Zero Dawn

Asi nejvíce ale mezi lidmi zazářilo Horizon: Zero Dawn, které už při oznámení vypadalo parádně. A co teprve s kombinací rozlišení 4K a HDR. Podívat se navíc můžete na kvalitní 4K obrázky.

Watch Dogs 2

Druhým titulem je pokračování Watch Dogs, které naopak ukázalo, jak tahle hra dokáže zužitkovat HDR v open-world akci.

Rise of the Tomb Raider

Samozřejmě se nezapomnělo ani na další hry, jako třeba Rise of the Tomb Raider, hra, která už velmi brzy vyjde na PS4. A bude podporovat jak HDR, tak rozlišení 4K, což mj. dokazují následující screenshoty i videa.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama