Umělci z Naughty Dog ukazují svůj talent
Novinka Umělci z Naughty Dog ukazují svůj talent

Umělci z Naughty Dog ukazují svůj talent

Michal Burian

Michal Burian

21

Pracují na takových titulech jako The Last of Us a Uncharted 4: A Thief’s End. Přesto mají čas, aby se nadále zdokonalovali a zkoušeli něco nového.

Reklama

Studio Naughty Dog má velké štěstí, zaměstnává velmi talentované umělce a grafiky z celého světa, díky nimž vzniklo skvělé survival dobrodružství The Last of Us, nemluvě o milované sérii Uncharted. Aktuálně v americkém Naughty Dog pracují na Uncharted 4: A Thief’s End. Nedávno jste mohli vidět koncepty Nathana Drakea, hlavního hrdiny Uncharted, který má být ve čtvrtém díle opět realističtější. I přesto mají umělci dostatek času, aby se nadále zdokonalovali a zkoušeli něco nového.

Artworky níže pocházejí od umělců a designérů Frank Tzeng, Anderson Silva a Maciej Kuciara, kteří ke své práci využívají 3D Max, Maya, Zbrush a Keyshot. Kupříkladu poslední jmenovaný se v minulosti podílel na Guardians of the Galaxy v Universal Studios a rovněž pracoval pro Warner Bros. Pictures, Blur Studio, CD Projekt RED, Platige Image, Eidos, Crytek a mnoho dalších firem.

Když se podíváte na jednotlivé obrázky, není divu, že pánové dělají pod hlavičkou Naughty Dog.

Mějte na paměti, že to jsou jejich soukromé artworky, které nemají nic společného s budoucími projekty Naughty Dog, i když nějaká inspirace z nich nakonec může vzniknout.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama