Uncharted 3 bude vyžadovat PSN Pass
Uncharted 3: Drake’s Deception Novinka Uncharted 3 bude vyžadovat PSN Pass

Uncharted 3 bude vyžadovat PSN Pass

Michal Maliarov

Michal Maliarov

1

Vysoce očekávané pokračování dobrodružství Nathana Drakea bude v multiplayeru potřebovat online aktivaci <strong>+ brzy startuje multiplayer</strong>.

Reklama

V rozhovoru pro server The Vault potvrdil softwarový manažér Sony Juan Jiménez, že bude Uncharted 3 multiplayer po hráčích požadovat online registraci, když se poprvé přihlásí.

Stejný systém byl společností poprvé využit v titulu Resistance 3 a má především více nahrát koupím z první ruky (tj. z obchodů). Pro ty, co si hru pořídí od někoho dalšího, bude Online Pass stát dodatečných 10 dolarů, tedy cca 180 Kč.

Mnohem lepší zprávy ale patří samotnému multiplayeru, který podle Sony bude kompletně dostupný pro majitele účtu PlayStation Plus již 5.října letošního roku, a to celosvětově. PS Plus je také jediný způsob, jak se do multiplayeru dostat ještě před vydáním, i když Sony dodává, že ostatní budou mít šanci si jej vyzkoušet skrze povýšení.

„Je to skvělý způsob, jak si dopředu zvyšovat úroveň ve svém multiplayerovém profilu. Naughty Dog zařídí, aby se vaše veškeré snažení přeneslo do plné hry, až se v listopadu dostane do obchodů,“ řekl product manager SOE Phil Lynch.

Uncharted 3: Drake’s Deception vychází 1.listopadu letošního roku exkluzivně na PS3.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama