Uncharted 3 – čerstvá galerie + gameplay trailer
Uncharted 3: Drake’s Deception Novinka Uncharted 3 – čerstvá galerie + gameplay trailer

Uncharted 3 – čerstvá galerie + gameplay trailer

Michal Maliarov

Michal Maliarov

6

Třetí dobrodružství Nathana Drakea se nám začíná pěkně rýsovat. Dnes vám nabízíme první opravdové screenshoty ze hry, a také videozáznam jedné části úrovně.

Reklama

Embargo na informační lavinu je pryč a my se můžeme kochat prvními ždíbky z veleočekávaného třetího dílu Uncharted: Drake´s Deception. O hře samotné se toho více dozvíte z našeho předchozího zpravodajství, takže se pojďme zaměřit na to, co je nového. Oficiální tisková zpráva hlásí, že se ve hře setkáme s mnoha formami písku. Máme se tedy těšit na písečný vánek, sesuvy, vzdušné víry, duny, pohyb písku, písečné bouře, fata-morgány či nažhavený vzduch. Tedy vše, co byste našli v poušti.

Hlavním cílem studia Naughty Dog pro třetí díl je vylepšit filmový zážitek, čemuž se přizpůsobuje i hra samotná. Nathan má nyní mnohem širší spektrum pohybů, bojového stylu i větší možnosti využití prostředí. Co se grafické stránky týče, prozatím nečekáme žádné velké změny. Proč také měnit dokonale fungující audiovizuál? Pro třetí díl tak čekáme spíše kosmetické úpravy, jako je zlepšená mimika či animace postav. Ze screenshotů kolem je poznat, že se grafika od druhého dílu moc nezměnila, ovšem máme před sebou ještě řádnou část vývoje, tudíž je možné všechno. Jako třešničku na dortu pak nabízíme gameplay záběry, kde se Nathan a Sully vydají do hořící haciendy Drakea.

Uncharted 3: Drake´s Deception se chystá na listopad příštího roku. Mnohem více se o hře dozvíte v našem chystaném preview. Zůstaňte s námi!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama