Uncharted 4: A Thief’s End vyjde 18. března
Novinka Uncharted 4: A Thief’s End vyjde 18. března

Uncharted 4: A Thief’s End vyjde 18. března

Michal Burian

Michal Burian

39

Odhaleno datum vydání, stejně tak speciální edice, sběratelská edice a předobjednávkové bonusy.

Reklama

Dnešní den si společnosti vybraly pro oznámení data vydání svých her. Po Deus Ex: Mankind Divided, které bylo přislíbeno na 23. února, se dozvídáme datum vydání očekávaného Uncharted 4: A Thief’s End. Dobrodružství Nathana Drakea bude pokračovat 18. března 2016 na konzoli PlayStation 4 (po celém světě).

Předobjednat si budete moci speciální edici za 80 dolarů (1920 Kč). Ta nabídne hru na Blu-ray disku, sběratelský steelbook, 48 stránkový art book od Dark Horse a Naughty Dog, samolepky Naughty Dog & Pirate Sigil a Naughty Dog Points, což je in-game měna pro odemknutí různého obsahu v multiplayeru.

Sběratelská Libertalia edice bude stát 120 dolarů (2880 Kč) a kromě obsahu ze speciální edice zahrne ještě 12″ prémiovou sochu Nathana Drakea od Gentle Giant, tři outfity do multiplayeru (Uncharted: Drake’s Fortune, Heist Drake a Desert Drake), dva skiny pro zbraně (Golden Weapon Skin a Desert Weapon Skin), in-game čepku Henry Avery Sigil a Madagascar Sidekick outfit.

Do třetice bude v nabídce digitální deluxe edice za 80 dolarů (1920 Kč). Ta obsáhne digitální kopii Uncharted 4: A Thief’s End a Uncharted 4 Triple Pack. Ten má zahrnout přístup do budoucího příběhového rozšíření a dva multiplayerové balíčky, které odemknou nové vzácné a legendární položky v multiplayeru (lze zakoupit také samostatně jako DLC), stejně tak in-game měnu.

Minimálně v Severní Americe láká Sony na několik speciálních předobjednávkových balíčků. Standardní, speciální a sběratelskou edici si můžete již nyní předobjednat na Xzone.cz.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama