Uncharted 4 dohrajete za 14 hodin
Novinka Uncharted 4 dohrajete za 14 hodin

Uncharted 4 dohrajete za 14 hodin

Michal Burian

Michal Burian

110

Lepší než survival thriller The Last of Us, hráči a novináři jsou spokojeni + nové obrázky. <strong>Bez spoilerů</strong>.

Reklama

Uncharted 4: A Thief's End je pro příznivce PlayStationu 4 událost roku. Už mnohokrát jsem čtenáře Zingu ujišťoval, že nebudeme psát novinky a články, které by vyzradily něco o příběhové části. To hodlám dodržet. Dnes se podíváme na samotnou délku sinngleplayeru. Ta podle několika lidí zabere necelých 14 hodin (na střední obtížnost) a jde o úžasnou jízdu od začátku do konce, která je prý lepší než survival thriller The Last of Us.

Některé části Uncharted 4 jsou mnohem otevřenější, než tomu bylo v předešlých dílech – to jsme mohli vidět v gameplay záběrech. Nejen z toho důvodu se může vaše dobrodružství o několik hodin protáhnout. Jak dokazují další hráči, kteří ve světě strávili kolem 15 hodin.

Jako další pro vás máme nové screenshoty od hráčů, ke kterým se Uncharted 4 dostalo dříve. A také úspěch celé série. Dobrodružství Nathana Drakea dosáhlo na 25 milionů prodaných kusů. Další budou naskakovat po vydání Uncharted 4.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama