Uncharted 4 má velmi specifický konec, volby v dialozích příběh neovlivní
Novinka Uncharted 4 má velmi specifický konec, volby v dialozích příběh neovlivní

Uncharted 4 má velmi specifický konec, volby v dialozích příběh neovlivní

Michal Burian

Michal Burian

30

Nepracujeme na Mass Effectu, vzkazuje hráčům kreativní ředitel Neil Druckmann.

Reklama

Začátkem prosince jsme mohli ve videu z PlayStation Experience vidět, že Uncharted 4: A Thief's End nabídne větvení dialogů. Možnosti volby byly prezentovány ve scéně, kdy se Nathan Drake setkal se svým bratrem, o kterém si myslel, že je mrtev. V tomto případě je pouze na hráčích, jak bude rozhovor mezi Nathanem a Samem pokračovat.

Pokud jste si ale mysleli, že nám Naughty Dog dovolí ovlivnit průběh hry nebo dokonce samotný konec příběhu, tak tomu tak není. Scénáristi a vývojáři se rozhodli, že čtvrtý díl bude pro Nathana Drakea tím posledním. Dle jejich slov bude po dohrání Uncharted 4 velmi složité vytvořit další díl s tímto hrdinou. Z toho důvodu bude mít Uncharted 4 velmi specifický konec a volby v dialozích se objeví pouze v několika scénách.

Jinými slovy, volby v dialozích budou spíše symbolické. Samotný průběh příběhu bude pevně daný. To potvrdil i kreativní ředitel Neil Druckmann v rozhovoru pro britský Eurogamer. V interview řekl, že nepracují na Mass Effectu.

„Nepracujeme na Mass Effectu. Uncharted má velmi specifický příběh a velmi specifický konec, který je pro značku definitivní. Ale cítili jsme, že větvení dialogů by mohlo přinést něco nového do scén. Hráči si mohou vybrat, co se dozví jako první. Díky tomu budou dialogy více interaktivní,“ prozradil Druckmann.

Uncharted 4 vyjde 26. dubna pro PlayStation 4, hra bude mít profesionální české titulky.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama