Uncharted 4 měl původně obohatit herec Alan Tudyk
Novinka Uncharted 4 měl původně obohatit herec Alan Tudyk

Uncharted 4 měl původně obohatit herec Alan Tudyk

Michal Burian

Michal Burian

6

Po změnách ve scénáři ale odešel (nebo byl vyhozen) a přenechal své místo někomu jinému.

Reklama

Americký herec Alan Tudyk prozradil, že se měl původně objevit ve hře Uncharted 4: A Thief's End. Dokonce měl podepsanou smlouvu, připravoval se na svou roli a těšil se, jak si zahraje po boku Nolana Northa (Nathan Drake). Potom se ale stalo něco nečekaného, velké změny u Naughty Dog a s nimi spojený odchod několika klíčových lidí, včetně scénáristky Amy Henning, a následné převzetí vývoje od týmu, který stál za survival thrillerem The Last of Us, vyústil ve velkou obměnu scénáře.

Situace se herci nelíbila a vzdal se své role. Z rozhovoru není přímo jasné, zda Alan Tudyk odešel sám nebo byl vyhozen. Společně s ním se s Uncharted rozloučil i Todd Stashwick. Ten měl hrát Sama, bratra hlavního hrdiny Nathana. O jeho odchodu jsme se dozvěděli již koncem loňského roku, nahradil ho Troy Baker - The Last of Us (Joel) nebo Batman: Arkham Origins (Joker).

Právě Sam bude hrát důležitou roli v Uncharted 4, po patnácti letech se z čista jasna objevil. V teaser traileru Nathanovi vyčítá, že ho nechal hnít v pekelné díře. Minulost ho ale dostihla a teď za ní musí pykat.

Připomeňme, že Alan Tudyk si zahrál ve sci-fi seriálu Firefly (postavu Washe) a vidět jste ho mohli také ve filmech Já, robot, Zbouchnutá či Transformers 3.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama