Uncharted 4 ve skutečnosti běží nad 30fps
Novinka Uncharted 4 ve skutečnosti běží nad 30fps

Uncharted 4 ve skutečnosti běží nad 30fps

Michal Burian

Michal Burian

90

Naughty Dog ale nebudou tlačit hru na 60fps, pokud by to ohrožovalo zážitek z hraní. Navíc se můžete seznámit s bratrem Nathana Drakea.

Reklama

Začátkem prosince nám Naughty Dog na PlayStation Experience prezentovali první gameplay záběry z očekávaného Uncharted 4: A Thief's End (preview). Ukázka byla uzamčena na 30 snímků za sekundu, ve skutečnosti ale běží hra nad 30fps.

„Uncharted 4 běží nad 30fps, ale my jsme demo uzamkli,“ začal vysvětlovat ředitel Bruce Straley v rozhovoru pro EDGE. „Uděláme vše pro to, aby hra byla skvělá. Pokud to znamená, že bychom mohli jít na 60fps, ale ztratili bychom něco, co by ovlivnilo zážitek z hraní, pak je to naše volba.“

Všechny tři díly Uncharted na PS3 běželi o frekvenci 30snímků za sekundu. Nicméně, je tu naděje, že by Uncharted 4 mohlo na PS4 běžet při 60fps. Nedávno to řekl i komunitní manažer Arne Meyer: „Zaměřujeme se na rozlišení 1080p a 60fps“.

Loni v létě vydaná PS4 verze The Last of Us: Remastered běžela v 1080p při 60fps, na PS3 původně v 720p/30fps.

Seznamte se s bratrem Nathana Drakea

Troy Baker je hodně zaměstnaný, krom jiných her se podílí i na Uncharted 4. Ve hře namlouvá Sama, staršího bratra hlavního hrdiny Nathana Drakea. Game Informer si Bakera a Nolana Northa (namlouvá Nathana) pozval, aby společně promluvili o vztahu bratrů.

Dozvěděli jsme se, že mezi Nathanem a Samem bude vznikat spousta roztržek. Sam je dost bezohledný a navíc na Drakea žárlí. Vidí ho jako své lepší já, a to ho dost štve. Navíc do jejich vztahu promluví i minulost, Sam byl dlouho ztracený a považován za mrtvého.

Video s rozhovorem naleznete zde.

Uncharted 4: A Thief's End vyjde koncem letošního roku exkluzivně pro PlayStation 4.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama