Uncharted 4 zatím bez split-screenu
Novinka Uncharted 4 zatím bez split-screenu

Uncharted 4 zatím bez split-screenu

Michal Burian

Michal Burian

60

Naughty Dog ho ale později nevylučují <strong>+ přehled recenzí a nové screenshoty</strong>.

Reklama

Uncharted 4: A Thief's End v den vydání nenabídne split-screen multiplayer. Naštěstí ho Naughty Dog úplně nevylučují a je dost možné, že ho v budoucnu zahrnout do plánovaných bezplatných aktualizací. Hlavní designér Robert Cogburn pro GameSpot ale upozorňuje, že split-screen je technicky dost náročný a před vývojáři je mnoho překážek, které musejí překonat, aby mohl být v Uncharted 4 funkční split-screen.

Naughty Dog tak není zatím na sto procent přesvědčeno, že bude moci někdy do Uncharted 4 zahrnout do multiplayeru režim rozdělené obrazovky. To je důvod, proč nebyl split-screen uveden v nedávných plánech, kde figurují další mapy, módy, zbraně, skiny a mnoho dalšího.

Uncharted 4: A Thief's End vychází 10. května s českými titulky na PlayStation 4. Soudě dle zahraničních recenzí se máme všichni na co těšit. Uncharted 4 sbírá velmi kladná hodnocení, včetně včetně dvou desítek. Mike Mahardy z GameSpotu neváhal dát 10/10 za ohromující akci, emoční postavy a příběh, nádherný svět a animace, stejně tak skvělou hratelnost.

Zing.cz, stejně jako další české a slovenské magazíny, nemá zatím hru k dispozici.

Nové screenshoty

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama