Uncharted 4 znovu odloženo
Novinka Uncharted 4 znovu odloženo

Uncharted 4 znovu odloženo

Michal Burian

Michal Burian

13

Ale jen o dva týdny, nic hrozného.

Reklama

27. dubna 2016 nebude dnem, kdy vyjde očekávané Uncharted 4: A Thief's End. Poslední dobrodružství Nathana Drakea bylo opět odloženo, ale jen o dva týdny, tedy nic hrozného. Do svých kalendářů si zapište, že Uncharted 4 dorazí na pulty obchodů 10. května 2016.

Odklad o dva týdny je způsoben menšími problémy s distribucí. Sony se chce ujistit, že všichni hráči po celém světě budou mít možnost si v den vydání Uncharted 4 zahrát. Jinými slovy odklad není kvůli vývoji, ale výrobě a distribuci.

„Jak už víte, Naughty Dog pomalu ukončuje produkci Uncharted 4 s cílem, aby hra měla status gold a šla do produkce někdy v tomto měsíci,” prozradil výkonný ředitel Sony, Shawn Layden, v oficiálním blogu. „Rozhodli jsme hru odložit o dva týdny, abychom zajistili, že bude moci hru hrát každý po celém světě ve stejný den.”

„Víme, že budete zklamáni. Je nám to líto, že musíte čekat o něco déle. Dobrou zprávou je, že hra je fenomenální. Jsme plně přesvědčeni, že hra bude stát za to čekání."

Připomeňme, že Uncharted 4 to od začátku nemá jednoduché, nejvíce překvapila skutečnost, že po odchodu hlavních členů původního týmu (scénáristka Amy Henning a Justin Richmond) se vedení vývoje The Last of Us rozhodlo příběh od základů přepsat.

Nezapomeňte, že o víkendu proběhne multiplayerová beta pro všechny PlayStation 4 hráče. Z PS Store si můžete již dnes betu stáhnout a připravit se na spuštění serverů. Nebudete potřebovat PS Plus.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama