Uncharted slaví desáté výročí
Novinka Uncharted slaví desáté výročí

Uncharted slaví desáté výročí

Michal Burian

Michal Burian

9

Naughty Dog a Sony připravili vzpomínkový trailer a bezplatný balíček maličkostí.

Reklama

19. listopadu 2007 se hráči PlayStationu 3 poprvé mohli seznámit s dobrodruhem Nathanem Drakem. Před deseti lety vyšel první díl od Naughty Dog. Americké studio dokázalo stvořit velmi oblíbeného hrdinu, který se postupně objevil v Uncharted: Drake's Fortune (2007 - PS3), Uncharted 2: Among Thieves (2009 - PS3), Uncharted 3: Drake's Deception (2011 - PS3) a Uncharted 4: A Thief's End (2016 - PS4).

V samostatném pokračování Uncharted: The Lost Legacy z letošního roku jsme se s Nathanem rozloučili. Naughty Dog ve čtvrtém díle uzavřeli jeho příběh a nabídli dobrodružství sympatické Chloe Frazer.

Je více než pravděpodobné, že v budoucnu se setkáme s dalším dílem Uncharted, ale bez Nathana Drakea. Jak ukázalo The Lost Legacy, všichni si dokážeme představit Uncharted bez tohoto ikonického hrdiny.

Pokud vlastníte PlayStation 4 a chcete si zahrát všechny díly této série, tak si kupte Uncharted: The Nathan Drake Collection, která obsahuje české titulky. Máme ji v našem obchodě Xzone.cz za 499 Kč s českými titulky. Teď už pro vás máme vzpomínkový trailer a nezapomeňte navštívit PlayStation Store, kde po omezenou dobu (do 21. listopadu, 17:00) získáte zdarma Uncharted 10th Anniversary Bundle obsahující témata a avatary.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama