Uncharted: The Lost Legacy vyjde 23. srpna s českými titulky
Uncharted: The Lost Legacy Novinka Uncharted: The Lost Legacy vyjde 23. srpna s českými titulky

Uncharted: The Lost Legacy vyjde 23. srpna s českými titulky

Michal Burian

Michal Burian

32

I ve fyzické podobě. Podívejte se na nový trailer.

Reklama

Aktualizováno: Společnost Sony dnes odpoledne oznámila, že očekávané samostatné rozšíření Uncharted 4 vyjde 23. srpna letošního roku. Prodávat se bude za cenu 39,99€ (cca 1000 Kč) a k dostání bude i ve fyzické podobě. K ní navíc získáte bonus, zdarma digitální kopii Jak and Daxter: The Precursor Legacy. To je PS4 verze původní PS2 hry - jde pouze o port, žádná remaster/remake. U digitální verze jde o speciální PS4 téma.

Mezitím jsme kontaktovali společnost Sony, která Zingu potvrdila, že Uncharted: The Lost Legacy bude obsahovat české titulky, stejně jako Uncharted 4. Hru předobjednáte na Xzone.cz.

Pokud máte doma Uncharted 4: A Thief End‘s Deluxe Edition nebo Explorer’s Pack, tak budete mít Uncharted: The Lost Legacy zdarma.

Uncharted: The Lost Legacy se zaměří na Chloe Frazer, která byla ve dvojce impulzivním a lehkomyslným dobrodruhem. Chloe si najme žoldačku Nadine Ross, aby ji v indických horách pomohla najít starodávný artefakt. Ten má Chloe zajistit slávu a uznání, po kterém prahne. Jak už to tak ale bývá, po pokladu prahne i někdo další. Tím je nemilosrdný válečný zbohatlík Asav. Více v preview.

Podle nedávných informací by tohle dobrodružství mělo být zhruba na 10 hodin, Uncharted 4 mělo cca 15 hodin.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama