Unikl trailer na hru Elden Ring
Elden Ring Novinka Unikl trailer na hru Elden Ring

Unikl trailer na hru Elden Ring

Jan Urbančík

Jan Urbančík

21
Platformy Windows PC PlayStation PlayStation 5 Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox One

Oficiální představení by tak nemělo být daleko.

Reklama

Snad na každé akci, kde se oznamují videohry či ukazují trailery na tituly, o kterých už víme, se nejčastěji v chatu zmiňují dvě slova: Elden Ring. Jedna z nejočekávanějších her dnešní doby. Ostatně, není se co divit, na novince pracují zkušení vývojáři z From Software, kteří mají na kontě hity jako Demon's Souls, Dark Souls, Bloodborne nebo Sekiro. Na vývoji se pak podílí dokonce i slavný spisovatel George R. R. Martin, známý především díky knižní sérii Píseň ledu a ohně (Hra o trůny). Bohužel, od prvotního oznámení na E3 2019 jsme se příliš mnoho nových informací nedozvěděli.

To se však změnilo dnes, kdy přišel s překvapivou zprávou magazín VGC. Podle jeho informací nyní po internetu koluje nový trailer na tuto hru, ale nemůžou nám ho ukázat. V záběrech ze hry je podle VGC ukázán tradiční souboj nablízko, který můžeme znát už z předchozích souls-like her. Dále se v nich nachází souboje s bossy. Nejprve s drakem, který plive oheň, a následně s obrovským nepřítelem, který používá meč. V traileru má být ukázán také souboj na koních ve velkém, otevřeném světě.

Zde jsou doposud uniklé záběry:

Redaktoři z VGC viděli jenom část traileru, ve kterém není zmíněno datum vydání. Vývoj však podle nich velmi zkomplikovala pandemie a hra už byla interně několikrát odložena. Údajně je velice nepravděpodobné, že by Elden Ring vyšel už letos.

Teoreticky bychom se ale v blízké době mohli dočkat oficiálního vydání zmiňovaného traileru. Novinář Jeff Grubb nedávno v podcastu prohlásil, že by podle jeho informací hra měla být již brzy podrobněji představena. Šéf marketingu Xboxu sice popřel, že by se měl Elden Ring objevit na spekulované akci Microsoftu tento měsíc, možná by ale hru mohl ukázat samotný vydavatel, společnost Bandai Namco. Ta si totiž zaregistrovala trademark "Bandai Namco Next", což by mohla být nějaká online prezentace, kterou dělají i ostatní velké herní firmy.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama