Uniklo datum vydání Mario + Rabbids Sparks of Hope
Novinka Uniklo datum vydání Mario + Rabbids Sparks of Hope

Uniklo datum vydání Mario + Rabbids Sparks of Hope

Jan Urbančík

Jan Urbančík

Platformy Nintendo Switch Switch

Ubisoft ho omylem odhalil předem.

Reklama

V roce 2017 jsme se dočkali velmi netradičního crossoveru, který spojil slavné značky dvou gigantů: Mario (Nintendo) a Rabbids (Ubisoft). Titul Mario + Rabbids Kingdom Battle, jenž si bral inspiraci především z tahových strategií XCOM, se však dočkal až překvapivého úspěchu, následně došlo také na DLC a loni jsme se dozvěděli, že vyjde pokračování. To nese podtitul Sparks of Hope a vyjít má ještě letos, jenže ještě donedávna jsme nevěděli, kdy přesně.

Oficiálně to nevíme stále, nicméně Ubisoft, který hru vyvíji i vydává, se opět postaral o únik. Na oficiálním obchodě této francouzské společnosti se totiž objevilo datum vydání Gold edice, které je stanoveno na 20. října tohoto roku. Připomenu, že titul míří exkluzivně na Nintendo Switch, stejně jako první díl. Oficiálně bychom se datum vydání zřejmě měli dozvědět ve středu 29. června, tvrdí to minimálně insider Tom Henderson.

Nutno říct, že říjen je čím dál tím nabitější a je dost dobře možné, že se dočkáme nějakých odkladů. Už nyní víme, že v desátém měsíci vychází například Forspoken, A Plague Tale: Requiem, Marvel's Midnight Suns, Gotham Knights, Call of Duty: Modern Warfare II či DLC pro Resident Evil Village.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama