Uniklo in-game video k Forze 4
Forza Motorsport 4 Novinka Uniklo in-game video k Forze 4

Uniklo in-game video k Forze 4

Michal Burian

Michal Burian

18

Microsoftu uniklo video z chystaných závodů Forza Motorsport 4, které ukazuje možnosti s Kinectem <strong>+ nové informace</strong>.

Reklama

Na internetu se objevilo velmi podezřelé video, které odhaluje některé vlastnosti Forzy 4. Microsoft kolegům z Kotaku včera večer prozradil, že video opravdu pochází z jejich připravovaných závodů, avšak nemělo být přístupné veřejnosti. Vydavatel totiž plánoval odhalit hlavní aspekty titulu až na letošní E3, která proběhne začátkem června.

Video se ale dostalo na internet, a tak to Microsoft kupodivu přestal řešit (neplánovali to náhodou?). Ať tak, či onak, video níže odhaluje různé možnosti, které ve čtvrté Forze budete moci provádět. Jde například o ovládání pomocí pohybového ovládání Kinect v casuál módu. V něm budete moci otevírat dveře automobilu, nasednou dovnitř a různě se porozhlížet, nebo tuto možnost využít pro nahlížení do zatáček.

Novinkou bude i zbrusu nový kariérní mód, pomocí něhož se vydáte na pět známých okruhů, které se v sérii objevují vůbec poprvé. Dále se dozvíte o nových komunitních funkcích a o rozšířených možnostech v editoru – zamlouvá se vám úprava aut?

Pokud se těšíte na multiplayerové závody, pak vás možná potěšíme, Forza Motorsport 4 totiž v módu více hráčů bude podporovat 16 závodníků.

V samotném závěru dodejme, že Forza 4 vyjde exkluzivně pro Xbox 360, a to na konci aktuálního kalendářního roku - video zmiňuje na konci říjen.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama