Unikly dialogy z připravovaného DLC pro Cyberpunk 2077
Cyberpunk 2077 Novinka Unikly dialogy z připravovaného DLC pro Cyberpunk 2077

Unikly dialogy z připravovaného DLC pro Cyberpunk 2077

Filip Svoboda

Filip Svoboda

Platformy Windows PC PlayStation PlayStation 5 Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox One

Vydáme se do nové části Night City.

Reklama

Po internetu kolují údajné dialogy z připravovaného DLC pro Cyberpunk 2077. Nejde sice o kompletní obsah, ale je ho dostatek na to, aby odhalil v podstatě celý příběh a zasazení přídavku. Dialogy se měly objevit přímo v datech hry stažených v rámci posledního updatu. Krátce shrneme nejdůležitější informace, samozřejmě bez spoilerů týkajících se samotného děje.

Příběh DLC by se měl točit kolem postavy Songbird. O té dokonce tušíme, jak bude vypadat, jelikož byla už dříve objevena v datech hry. Navštívit bychom měli zbrusu novou lokaci, podle dostupných informací zamíříme do čtvrti Pacifica (tu už známe), do takzvané Combat Zone. Ta v původní hře nebyla, ale nacházela se v oficiálním artbooku.

Podívat bychom se měli také do původně nepřístupné arény Sports Dome, kde se bude odehrávat jedna ze sedmi hlavních misí. Vedle těch bychom se měli dočkat množství vedlejšího obsahu.

Příliš nového pravděpodobně neuslyšíme z úst Johnnyho Silverhanda, respektive Keanu Reevese. Johnny má být v několika momentech umlčen ostatními charaktery včetně Songbird.

V dubnu jsme se dozvěděli, že rozšíření, na kterém pracuje zhruba čtvrtina CD Projektu Red, dorazí až příští rok. Ještě letos bychom se pak měli od polských vývojářů dočkat na nové konzole a PC vylepšeného Zaklínače 3.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama