Unikly první detaily a obrázky z Dark Souls 3?
Novinka Unikly první detaily a obrázky z Dark Souls 3?

Unikly první detaily a obrázky z Dark Souls 3?

Michal Burian

Michal Burian

29

Je tohle očekávané pokračování hardcore RPG série Dark Souls, datadisk do Bloodborne nebo Deep Down od Capcomu?

Reklama

Na veletrhu E3 má být podle nepodložených informací oznámen třetí díl hardcore RPG série Dark Souls od vydavatelské společnost Bandai Namco a studia From Software. Ještě před oficiálním oznámením na internet unikly první detaily a obrázky, které jsou prý z Dark Souls 3. Pochází ale od stejné skupiny, která tvrdila, že Microsoft koupí zrušený Silent Hills od Konami a udělá z něj svou exkluzivitu pro Xbox One, což se později ukázalo jako výmysl.

Obrázky vypadají vcelku věrohodně, ale nesmíme zapomínat, že může jít o povedený podvrh, případně potom momentky z připravovaného datadisku do Bloodborne nebo klidně o Deep Down od Capcomu. Té poslední variantě zas tolik nevěřím.

Každopádně, pokud se vše ukáže jako pravdivé, tak Dark Souls III má vyjít na PlayStation 4, Xbox One a PC v příštím roce a podporovat 1-4 hráčů, stejně jako v minulých hrách. Přichystáno má být 10 tříd, 45 nových nepřátel a nových 15 bossů. Prý se vrátí i starší bossové, ale ty se do tohoto údaje nepočítají. Dále 12 oblastí a 60 minut cutscén.

Obrázky z videa

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama