Unikly záběry z Dragon Age: Dreadwolf
Dragon Age: Dreadwolf Novinka Unikly záběry z Dragon Age: Dreadwolf

Unikly záběry z Dragon Age: Dreadwolf

Filip Svoboda

Filip Svoboda

16
Platformy Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC

Souboj bude pouze real-time.

Reklama

V posledních dnech a hodinách se vyrojily nové podrobnosti o chystaném pokračování série Dragon Age od BioWare, která ponese podtitul Dreadwolf. Vedle zákulisních informací, které přinesl magazín Insider Gaming se na redditu objevily také záběry a screenshoty. Ty sice z originálního zdroje byly smazány, ale jinde jsou některé části stále dostupné.

Nejdříve je potřeba zdůraznit, že krátké video a obrázky pochází z alfa verze hry a nereprezentují tak finální podobu titulu, který může dorazit letos, pravděpodobněji ale připadne na rok 2024.

https://imgur.com/a/J2xVQlT

Insider Gaming rozvíjí informace agentury Bloomberg o proměně hry ze zážitku zaměřeného na multiplayer v čistě singleplayerovou záležitost. Jeho zdroje prozrazují, že relikty původního záměru autorů ve hře stále přetrvávají. Příkladem má být jakýsi centrální hub. Ten na druhou stranu známe v určité podobě i z dalších singleplayerových her od BioWare.

Jinak má být postup hrou poměrně tradiční. Dočkáme se rekrutování týmu, z nějž si následně budeme vybírat partnery do boje. Právě soubojový systém měl od předešlého Dragon Age: Inquisition projít proměnou. Zdroje se shodují, že pomalejší souboj s možností pauzy a taktizování je nahrazen real-time variantou, která se dá označit téměř za hack'n'slash. S tím měla zmizet také možnost přímo ovládat jiné postavy než tu vlastní.

Hra se představila už více než před dvěma lety, tehdy ještě jako nepojmenovaný projekt. Přesto ještě nemá stanovený ani rok vydání. BioWare současně pracuje také na přírůstku do své druhé velké série Mass Effect.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama