Úniky The Last of Us Part II jsou zavádějící
Novinka Úniky The Last of Us Part II jsou zavádějící

Úniky The Last of Us Part II jsou zavádějící

Martin Zavřel

Martin Zavřel

94
Platformy PlayStation PlayStation 4

,,Nejsou úplné a nabalily se na ně falešné informace" říká Neil Druckmann.

Reklama

Anglický Playstation magazín Push Square se zaměřil na specifickou část čerstvého rozhovoru s Neilem Druckmanem, kde se režisér hry vyjádřil k všemožným únikům nehotových ukázek ze hry. Upozorňuje na skutečnost, že hráči neznají celou pravdu a že se na úniky nabalila celá řada zkreslených nebo zcela falšených informací.

"To nemůžete vědět," říká Druckmann, "vzniklo na to spousta reakcí, ale přitom tam koluje tolik falešných informací. Nechceme se k nim vyjadřovat a cokoliv uvádět na pravou míru, protože tím bychom prozradili skutečný obsah hry - ukázáním na to, co není pravda, bychom zároveň odhalili, co pravda je."

Musím se přiznat, že v tomto případě s ním docela soucítím, jelikož i během dneška přibyly přímo tady na Zingu komentáře, v nichž někteří čtenáři sebejistě odsuzují hru za věci, které v ní prostě nejsou.

Nemohu se dočkat, až padne embargo a recenzenti budou moci konečně vyjít ven s pravdou - samozřejmě ne o konkrétním obsahu příběhu, ale například o tom, do jaké míry hra obsahuje údajnou propagandu, s jakou úctou zachází s milovanými postavami a hlavně: co to všechno znamená pro její celkové kvality a vlastní zážitek z hraní hotové hry od začátku do konce.

Očividně nejsem sám - zde je drobná ochutnávka reakcí kolegů ze zahraničí:

"Odehrál jsem zřejmě 60 - 70% The Last of Us Part II. Nikdy jsem nezažil to, co s touhle hrou. Žádná hra, film, komiks, manga, anime, seriál ani jiné dílo ve mne neprobudily tak silné emoce. Neuvěřitelné."

"Na tuhle hru není nikdo připravený."

Naši recenzi si budete moci přečíst tento pátek, 12. června, v 09:01 našeho času.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama