Unreal Engine 4 je zadarmo pro každého
Novinka Unreal Engine 4 je zadarmo pro každého

Unreal Engine 4 je zadarmo pro každého

Michal Burian

Michal Burian

23

Poplatek 19 dolarů za měsíc je pryč. Epic si nárokuje akorát procenta ze zisku, kdybyste vydali na enginu nějakou hru nebo aplikaci.

Reklama

Unreal Engine 4 je zadarmo pro každého, kdo si chce technologii stáhnout a pokusit se vytvořit nějakou hru nebo aplikaci. Epic Games již nevyžaduje poplatek 19 dolarů za měsíc. Pouze si nárokuje zisk, kdybyste vydali na enginu nějakou hru nebo aplikaci.

Pokud máte o technologii Unreal Engine 4 zájem, stačí navštívit oficiální stránky a engine si stáhnout. Potom vám nic nebrání v tom začít vytvářet hry, filmy, animace a další produkty. Jen mějte na paměti, že pokud se váš projekt stane komerční, tak si Epic Games nárokuje 5 procent ze zisku, ale pouze v případě, že za čtvrtrok máte zisk 3000 dolarů. To znamená, že pokud by se jednalo o menší projekt, tak Epic nebude chtít od vás žádné peníze.

Z mého pohledu je tohle ideální cesta pro nezávislé malé týmy, které se rozhodnou po večerech a o víkendech pracovat na nějakém svém projektu.

Více detailů se dočtete na oficiálním blogu. Níže ještě přikládáme video s projekty, které se připravují s využitím Unreal Engine 4. Není jich málo.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama