Úspěšná PlayStation exkluzivita Stellar Blade by mohla zamířit na PC
Stellar Blade Novinka Úspěšná PlayStation exkluzivita Stellar Blade by mohla zamířit na PC

Úspěšná PlayStation exkluzivita Stellar Blade by mohla zamířit na PC

Daniel Jarocký

Daniel Jarocký

Platformy PlayStation PlayStation 5

Ve hře je také dodatečný obsah a druhý díl.

Reklama

Vývojáři z jihokorejského studia Shift Up!, kteří v dubnu letošního roku vydali akci Stellar Blade, prozradili, že hra dokázala překonat prodejní očekávání. Titul se dokonce v některých regionech stal nejprodávanější hrou za uplynulý měsíc na konzoli PlayStation 5, na které Stellar Blade exkluzivně vyšlo. Vedení studia dále připustilo, že v současnosti připravuje nespecifikovaný dodatečný obsah a kooperaci s jinou značkou. Zároveň má být zvažován příchod hry na počítače i plnohodnotné pokračování.

Kromě Stellar Blade mají vývojáři pracovat na multiplatformním titulu s pracovním názvem Project Witches, který by měl vyjít v roce 2027 na konzole i PC. Bližší informace o Stellar Blade najdete v naší recenzi, ve které si hra odnesla známku 9/10 a následující verdikt:

„Mimořádně nádherná a propracovaná hra, s báječným bojovým systémem, nezapomenutelnými bossy i lokacemi, pestrou hratelností a zajímavým sci-fi příběhem. Téměř na každém kroku budete obdivovat talent a pečlivost tvůrců. Takhle si představuji "výkladní skříň konzolí nové generace", u které je na místě žasnout a zatleskat.“

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama