V 0x10c budeme stavět kosmické lodě
0x10c Novinka V 0x10c budeme stavět kosmické lodě

V 0x10c budeme stavět kosmické lodě

Michal Burian

Michal Burian

12

Notch, tvůrce Minecraftu, odhalil nové podrobnosti o grafice, hratelnosti a multiplayeru své nové hry.

Reklama

Markus "Notch" Persson si velmi oblíbil Twitter, kde se s fanoušky podělil o nové detaily připravované vesmírného hard sci-fi dobrodružství 0x10c.

Nejprve jsme se dozvěděli, že hra bude mít velmi jednoduchou grafiku a měla by se hrát z pohledu první osoby, alespoň když budeme uvnitř lodi.

Co se týče hratelnosti, budeme moci stavět vlastní komické lodě a společně s kamarády pilotovat vesmírný koráb. Lepicí páska bude sloužit na opravy, které se při letu mohou vyskytnout. Na paměti ovšem musíte mít, že lepicí páska problém dlouhodobě nevyřeší.

V 0x10c budeme cestovat vesmírem a pravděpodobně prozkoumávat stále se rozšiřující vesmír, kde nalezneme i nějaké planety.

Na palubě lodi bude k dispozici počítač DCPU-16 s 16-bittovým procesorem a s 1,44 MB diskem pro různé programy a softwary. Počítač bude sloužit pro komunikaci, dálkové ovládání lodi a dokonce i pro kybernetickou válku.

Notch již dříve řekl, že se hra nachází v raném stádiu vývoje a že má v plánu zahrnout funkce z Minecraftu, strojírenství, hornictví, obchodování, drancování. Dále slibuje propracovaný ekonomický systém a plně funkční počítačový systém.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama