V 1C chystají hned tři letecké akce IL-2 Sturmovik
Novinka V 1C chystají hned tři letecké akce IL-2 Sturmovik

V 1C chystají hned tři letecké akce IL-2 Sturmovik

Michal Burian

Michal Burian

7

Pokračování druhé světové války, návrat do první světové války a zcela nový koncept s bojem proti tankům za druhé světové války.

Reklama

Máte pocit, že nevychází moc leteckých akcí/simulátorů a jste zároveň fanoušci IL-2 Sturmovik? Tak to se těšte na nadcházející měsíce. Ruská společnost 1C totiž oznámila vývoj hned tří her IL-2 Sturmovik.

Battle of Bodenplatte bude pokračovat v tradici produktů Sturmovik a zavede hráče do druhé světové války, Flying Circus Volume I vás zase přenese do první světové války a Tank Crew je zbrusu nový koncept, který přinese boj proti tankům za druhé světové války.

Pojďme se na jednotlivé hry podívat detailněji. Battle of Bodenplatte umožní prozkoumat druhou světovou válku ze vzduchu, konkrétně konec roku 1944 a začátek roku 1945. Díky tomu mohou vývojáři do titulu zahrnout deset historických letadel a bombardérů, včetně P-51D Mustang, Tempest Mk. V nebo Me-262.

Co se náplně hry týče, těšit se můžete na několik herních režimů, včetně dynamické kariéry pilota, zábavných kampaní Scripted a multiplayeru s kooperací a dedikovanými servery.

Datum vydání v současné době nevíme, ale s předběžný přístupem se počítá na začátek roku 2018.

Pojďme se přesunout na Flying Circus - Volume I, který přinese návrat do první světové války. Na tento návrat podle slov autorů čekají fanoušci Rise of Flight (free-to-play letadla, homepage). Flying Circus má těžit z nejnovějších technologií a bude podporovat virtuální realitu, 64-bitové operační systémy a DirectX 11. Autoři tvrdí, že si první světovou válku ze vzduchu užijete ve virtuální realitě s vysokým počtem snímků a ohromujícím vizuálem. V hangáru naleznete deset legendárních letadel, kupříkladu SPAD 13 C.1, Sopwith Camel a Albatros D.Va. Potěší rovněž Fokker Dr.1 Rudého barona.

Ve hře se podíváme na západní frontu roku 1918 s přistávacími plochami, vesnicemi, městy a kráterem. Očekávaný termín dokončení je konec roku 2018, i tato hra bude v Early Access.

Poslední novinkou je Tank Crew – Clash at Prokhorovka s bojem proti tankům za druhé světové války při bitvě o Kursk. Zajímavostí tohoto titulu je hlavně multiplayer, který láká na spolupráci hráčů v tanku, kdy jeden z vás bude řidiček, další střelcem a třetí velitelem. Tank Crew má přinést i singleplayer a tvůrci vnadí na tucet věrně vymodelovaných tanků se samohybnými zbraněmi a mobilními jednotkami. Zahrnut bude sovětský tank T-34, těžký německý tank Kv-1 nebo slavný německý tang Tiger.

Tank Crew je součástí IL-2: Great Battles Series a díky tomu bude obsah kompatibilní s dalšími produkty jako je Battle Stalingrad, Battle of Moscow a Battle of Kuban.

Tank Crew je v plánu na konec roku 2018, opět s předčasným přístupem.

Teď už zbytek konceptů. V současné době nevíme, na jaké platformy jednotlivé hry vyjdou. Očekáváme minimálně PC.

Zdroj: Tisková zpráva

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama