V Bodycount jednoduchý cíl + galerie
Bodycount Novinka V Bodycount jednoduchý cíl + galerie

V Bodycount jednoduchý cíl + galerie

Michal Burian

Michal Burian

O chystané first-person akci Bodycount jsme se již několikrát zmiňovali. Dnes pro vás však máme informace, které přinesla oficiální tisková zpráva společnosti Codemasters. Z té vyplývá, že tvůrci nesázejí zrovna moc na intenzivní příběh, ale spíš na jednoduché střílení, i proto se dá přepokládat, že se bude spíš jednat o arkádovou střílečku.

Reklama

Abyste si to dokázali lépe představit, tak se příběhová linie bude točit kolem dvou znepřátelených stran. Vy budete působit ve skupině zvané Network a budete mít za úkol eliminovat nepřátelské jednotky z Targets. Nebude to však nic jednoduchého, překvapit by nás mělo rychle se měnící prostředí, které půjde doslova rozstřílet - nebudeme se tak moci spoléhat na úkryt za betonovou zdí.

Umělá inteligence nepřátel i spolubojovníků by měla být na velmi dobré úrovni, ale na to si raději počkáme, než tu o tom spekulovat. Důležité však je, že nebude chybět oblíbené kooperativní hraní ani multiplayer. Na podrobnosti si však musíme ještě nějaký čas počkat.

Závěrem jen dodejme, že Bodycount připravují tvůrci skvělé akce Black, vyšla v roce 2006 pro Xbox a PS2, a na pultech obchodů by se měla objevit na začátku následujícího roku, a to ve verzích pro Xbox 360 a PlayStation 3.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama