V bonusové epizodě Life is Strange: Before the Storm uslyšíme původní dabérky
Novinka V bonusové epizodě Life is Strange: Before the Storm uslyšíme původní dabérky

V bonusové epizodě Life is Strange: Before the Storm uslyšíme původní dabérky

Martin Cvrček

Martin Cvrček

3

Hannah Telle a Ashly Burch se opět ujmou rolí Max a Chloe.

Reklama

Již nějakou dobu víme, že exkluzivní součástí Deluxe edice Life is Strange: Before the Storm je bonusová epizoda Farewell, v níž se naposled setkáme s Max Caulfield, protagonistkou původního Life is Strange. Dosud tato epizoda vedla jen k četným diskuzím ohledně toho, nakolik je správné udělat z něčeho takového bonusový/placený dodatečný obsah. Nyní ale máme k dispozici první konkrétní detaily.

Ve Farewell uslyšíme původní dabérky, na něž se zaměřuje i nové video. Hannah Telle se tak opět zhostí role Max a Ashly Burch nadabuje Chloe Price, stejně jako v případě originálního Life is Strange.

V základních epizodách Before the Storm Chloe promlouvá hlasem Rhianny DeVries, protože Burch se účastnila stávky dabérů. Zároveň se ale podílela jako konzultantka na scénáři celé série. DeVries tudíž s dabingem Cloe končí, nadále ale bude pomáhat s motion capture ve Farewell.

Na další podrobnosti si budeme muset počkat, protože tým z Deck Nine Games se momentálně soustředí na dokončení třetí a poslední standardní epizody Before the Storm. Doufejme, že se jí dočkáme ještě do konce roku, v tuto chvíli má být vývoj v posledních fázích. Fakt, že při konečném výstupu dvou oblíbených postav uslyšíme jejich originální hlas, každopádně potěší. Mám takový pocit, že vše mohlo dopadnout i tak, že Telle a Burch zastoupí Troy Baker a Nolan North.

Titulní obrázek této novinky pochází z původního Life is Strange.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama