V čem bude lepší Burnout Paradise Remastered?
Novinka V čem bude lepší Burnout Paradise Remastered?

V čem bude lepší Burnout Paradise Remastered?

Michal Burian

Michal Burian

13
Platformy PlayStation PlayStation 4 Windows PC Xbox Xbox One

Porovnání vylepšené verze s remasterem. V čem se liší?

Reklama

Po řadě spekulací a náznaků byl před týdnem oznámen remaster arkádových závodů Burnout Paradise, které v roce 2008 vyšly na počítače a konzole PlayStation 3 a Xbox 360. 16. března letošního roku si Burnout Paradise najde cestu na PS4 a Xbox One, později i ve vylepšené podobě na PC.

Electronic Arts v tiskové zprávě tvrdí, že Burnout Paradise Remastered se pochlubí podporou rozlišení 4K, lepšími texturami a poběží při 60fps. Jaký ale bude skutečný rozdíl? Na obě verze se podíval YouTube kanál Cycu1 a srovnal je ve videu (pro srovnání byla použita PS3 verze v rozlišení 720p).

Jak se sami přesvědčíte, vylepšení není tak enormní a Burnout Paradise Remastered se podle srovnání nevyrovná grafické kvalitě současných her. Minimálně po stránce hratelnosti půjde ale o skvělý titul, stejně jako tomu bylo u původního Burnout Paradise. Trochu tomu dopomohou detailnější textury, lepší nasvícení a kvalitnější modely vozidel. I barvy jsou v remasteru živější.

Burnout Paradise Remastered dostalo na starost studio Stellar Entertainment, které spolupracuje s původními tvůrci z Criterion Games.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama