V čem spočívá režim Airborne v Battlefieldu V?
Battlefield V Novinka V čem spočívá režim Airborne v Battlefieldu V?

V čem spočívá režim Airborne v Battlefieldu V?

Yurris CZ

Yurris CZ

21
Platformy PlayStation PlayStation 4 Windows PC Xbox Xbox One

Zda se ubráníte smrti z nebes, je jen na vás...

Reklama

Nadcházející Battlefield V (dle slova Victory – vítězství) má být plný žen, protéz, ale také řady nových herních módů. První dvojice byla ukázána na samotném představení letošního Battlefieldu 23. května. Jedná se o kooperativní režim čtyř hráčů, kteří budou bojovat společně s umělou inteligencí. Druhým je Grand Operations, zde si přijdou na své fanoušci klasických Operations z minulých dílů. Tentokrát bude vše mnohem větší a údajně i lepší, dočkáme se také kombinace několika herních režimů.

Prozatímní trojici uzavírá nový mód Airborne, který byl oznámen pomocí tweetu. Princip je jednoduchý, jeden tým skáče na bojiště z letadel a útočí, druhý tým brání objekty proti nepříteli. Někteří fanoušci se v tomto snažili najít nesmyslnou podobnost s battle royale hrami, ne, jedná se čistě o systém útoč/braň. Role výsadkáře zní zajímavě, boj má být údajně méně předvídatelný.

Komplexnější ukázku boje jako takového bychom měli vidět 9. června na akci EA Play.


Battlefield V vyjde 19. října na PlayStation 4, Xbox One a PC. Hru předobjednáte v našich obchodech Xzone.cz a GameExpres.sk.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama