V české nezávislé hře budete hledat svou dceru v jihomoravském lese
Someday You'll Return Novinka V české nezávislé hře budete hledat svou dceru v jihomoravském lese

V české nezávislé hře budete hledat svou dceru v jihomoravském lese

Michal Burian

Michal Burian

29

Someday You'll Return od studia CBE Software.

Reklama

České hry se nesmazatelnou stopou zapsaly do herního světa, další takovou by mohl být nadějný nezávislý projekt Someday You'll Return od studia CBE Software. To má v plánu nabídnout hráčům psychologickou hororovou adventuru, ve které budete hledat svou dceru v jihomoravském lese.

„Jednoduchá otázka... Co byste dělali, kdyby se vaše dcera nevrátila domů? Mohli byste ji začít hledat? Šli byste? Se strachem a rozzlobený se vydáte dceru hledat podle souřadnic v mobilu. Proč utekla? Zjistíte, že je hluboko v krásném jihomoravském lese. Cestu blokuje brána, vystoupíte z auta a cítíte úlevu. Musí být blízko,“ přibližuje psychologický horor oficiální stránka.

„Jak moc svou dceru chcete najít? Kolik jste toho ochotni obětovat? Ona na vás čeká!“

Samé otázky, žádné odpovědi. Neznáme důvody, proč se holčička zatoulala hluboko ho jihomoravského lesa. Ohrožuje ji snad něco? To a mnohem víc zjistíme v plné verzi, která je v plánu pro PC, PlayStation 4 a Xbox One. Datum vydání zatím neznáme, ale za 48 dnů se máme dozvědět nové informace.

Zatím se podívejte na video z pre-alfa verze, zaujme vizuál a moravská píseň od zpěvačky Gabriely Vermelho, která nastíní příběh o trochu víc.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama