V Dance Central zazpívá Lady Gaga i Beastie Boys
Dance Central Novinka V Dance Central zazpívá Lady Gaga i Beastie Boys

V Dance Central zazpívá Lady Gaga i Beastie Boys

Michal Burian

Michal Burian

2

Vývojářské studio Harmonix ve spolupráci s MTV Games představilo hudební playlist připravovaného titulu Dance Central.

Reklama

Hudební hra Dance Central je určena exkluzivně pro pohybový senzor Kinect s konzolí Xbox 360 a nabídne více než 600 zábavných tanečních choreografií různých obtížností v doprovodu našlapaného hudebního soundtracku. V herním módu „Dance Battle“ pak může uživatel vyzvat své kamarády na taneční souboj bok po boku před obrazovkou. Díky podpoře online služby Xbox Live a zabudovaném režimu „kariérního“ postupu mohou talentovaní tanečníci odemykat nové achievementy, působivější kostýmy. Na své si přijdou i vyznavači různých hudebních žánrů od popu, funku, hip-hopu, latinské hudby nebo R&B. V playlistu se tak objeví například Cascada, Kylie Minogue, No Doubt, Nelly Furtado nebo současná mega star Lady Gaga. Dance Central je tak ideální párty hrou, která nesmí chybět na žádné oslavě a mejdanu.

„Snažili jsme se maximálně vyvážit hudební mix titulu Dance Central kombinací současných i klasických párty písní,“ říká Paul DeGooyer, Senior Vice President MTV Networks. „Pro uživatele je připraveno více než 30 skladeb. Pomocí Xbox Live si ale stávající hudební knihovnu budou moci rozšířit o další hity.“

Zahájení prodeje Dance Central v České republice je plánováno na 10. listopadu za odhadovanou maloobchodní cenu 999 Kč. V tento den zavítá do obchodů také samotný pohybový senzor Kinect, pro který je hra určena, a online služba Xbox Live. Uživatelé se tak dočkají rozšíření v podobě dalších skladeb a choreografií a možnosti porovnat nejlepší dosažené skóre s přáteli.

Kompletní playlist tanečního titulu Dance Central:

Audio Push – “Teach Me How To Jerk”Basement Jaxx – “Rendez-vu”Beastie Boys – “Body Movin’ (Fatboy Slim Remix)”Beenie Man – “King Of The Dancehall”Bell Biv DeVoe – “Poison”Benny Benassi – “SatisfactionCascada – “Evacuate the Dancefloor”Christina Milian – “Dip It Low”The Commodores – “Brick House”Craig Mack – “Flava In Ya Ear (Remix)”Dirty Vegas – “Days Go By”Eric B. & Rakim – “Don’t Sweat the Technique”Fannypack – “Hey Mami”Jay Sean ft. Lil Wayne – “Down”Kool & The Gang – “Jungle Boogie”Kylie Minogue – “Can’t Get You Out of My Head”Lady Gaga – “Just Dance”Lady Gaga – “Poker Face”Lipps Inc – “Funky Town”M.I.A. – “Galang ‘05”Nelly Furtado – “Maneater”Nina Sky – “Move Ya Body”No Doubt – “Hella Good”Pitbull – “I Know You Want Me (Calle Ocho)”Quad City DJ’s – “C’mon N’ Ride It (The Train)”Rihanna – “Pon de Replay”Salt-N-Pepa – “Push It”Snoop Dogg/Pharrell – “Drop It Like It’s Hot”Soulja Boy Tell ‘Em – “Crank That (Soulja Boy)”Technotronic – “Pump Up the Jam”Wreckx-n-Effect – “Rump Shaker”Young MC – “Bust A Move”

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama