V Death Stranding se mají objevit Emily O'Brien a Troy Baker
Death Stranding Novinka V Death Stranding se mají objevit Emily O'Brien a Troy Baker

V Death Stranding se mají objevit Emily O'Brien a Troy Baker

Jan Kalný

Jan Kalný

4
Platformy PlayStation PlayStation 4

Ti se přidávají k dalším známým jménům filmového a herního průmyslu, kteří na Death Stranding v nějaké formě a podobě pracují.

Reklama

Samotný Hideo Kojima, jeho návrhář Yoji Shinkawa, Norman Reedus, Mads Mikkelsen a Guillermo del Toro... O těch všech už víme, že na Death Stranding pracují, nebo se v nějaké podobě objeví přímo ve hře. Jak to tak vypadá, tak se k těmto jménům přidávají i Emily O'Brien a Troy Baker.

Emily totiž na svém Instagramu zvěřejnila fotku, na níž stojí mezi Reedusem a Bakerem, přičemž ji brzy nato zase smazala. Fotku navíc okomentovala slovy „jsem hrdá, že můžu pracovat po boku těchto dvou hochů na novém projektu Hidea Kojimy, Death Stranding. Mám to ale štěstí.

Emily O'Brien můžete z poslední doby znát například jako Iman Avestu z Batman: The Enemy Within od Telltale nebo jako Gamoru ve videoherní podobě Guardians of the Galaxy (také od Telltale). Troye Bakera snad není nutno nijak představovat, ale pokud byste chtěli jenom malý výčet některých jeho rolí, tak z nedávné doby jste ho mohli slyšet například jako Samuela Draka z Uncharted 4, Taliona z Shadow of Mordor a Shadow of War, případně Revolver Ocelota z Metal Gear Solid V: The Phantom Pain.

Zatím nevíme, v jaké podobě nebo v jaké roli se oba dva ve hře objeví. Troy Baker je ovšem obrovské jméno a dá se tedy očekávat, že půjde o jednu z prominentnějších postav. A protože je vedle něho a Reeduse, o kterém už víme, že je v zásadě hlavní postavou, i Emily O'Brien, tak je pravděpodobné, že také ona bude ve hře vidět často.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama