V Destiny 2 nemá být Tower bezpečným místem
Destiny Novinka V Destiny 2 nemá být Tower bezpečným místem

V Destiny 2 nemá být Tower bezpečným místem

Michal Burian

Michal Burian

10

Výrobce hraček Mega Bloks prozradil zajímavé detaily. Co na hráče čeká v pokračování Destiny?

Reklama

Studio Bundie usilovně pracuje na pokračování sci-fi střílečky Destiny, které by mělo být ještě zajímavější a přilákat do hry větší počet hráčů. Na oficiální oznámení si ještě nějaký čas počkáme, zatím se musíme spokojit s velmi zajímavými detaily. O ně se postaral výrobce hraček Mega Bloks, který vyrábí hračky s licencí Destiny 2.

Konkrétně jde o tři dosud neohlášené sady, které se před oficiálním oznámením objevily na Amazonu. Jde o Cabal Goliath Tank Building Set, Cabal Bruiser Battle Building Set a Aspect Of Glass Building Set.

Samotné názvy setů nám nic neřeknou. To už ale neplatí o jejich detailním popisku. Z něho zjistíme, že hráči v Toweru již nebudou v nebezpečí. V případě původního Destiny šlo o místo, kde hráči mohli odpočívat, nakupovat vybavení a hlavně se připravovat na další bitvy. V Destiny 2 má být ale Tower bitevním polem, na Tower má údajně zaútočit frakce Cabal. V popisku hraček je dokonce zmiňovaná bitva přímo v hangáru Toweru, což by mohlo naznačovat, že uvidíme přímo začátek samotné invaze Cabalů na Tower. Figurovat v ní má i Lord Shaxx.

Hračky jsou zajímavé i z dalšího pohledu. Fanoušci, kteří si koupí set Cabal Goliath Tank se budou moci podívat přímo do vnitřku tohoto bojového stroje, což ve hře dosud nešlo. V Destiny jste mohli tento tank vidět v některých bitvách s bossy, ale ne ho přímo ovládat.

Na Amazonu byly dále k vidění čtyři mikro figurky. Ty by mohly být doplňkem. Konkrétně šlo o Commander Zavala, jeden Cabal Phalanx a dva Cabal Psions. Zavala má odnímatelné brnění a automatickou pušku Answering Chords.

Popisky hraček také naznačují možnost, že bychom mohli v Destiny 2 bojovat po boku NPC postav, přece jen, pokud skutečně půjde o obranu Toweru, dává tato možnost smysl.

Spousta spekulací. Nezbývá, než si počkat na oficiální oznámení. K němu dojde v nadcházejících měsících.

*Destiny 2 má údajně vyjít také na PC, krom PS4 a Xboxu One.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama