V Deus Ex: Mankind Divided nebude výběr konce v poslední misi
Deus Ex Novinka V Deus Ex: Mankind Divided nebude výběr konce v poslední misi

V Deus Ex: Mankind Divided nebude výběr konce v poslední misi

Jan Kalný

Jan Kalný

14

Místo toho se bude odvíjet konec na vašich rozhodnutích v průběhu hry a v samotném posledním levelu.

Reklama

Konec Deus Ex: Human Revolution byl pro mnohé zklamání. Místo nějakého zajímavého a přímého konce jste museli pouze stisknout tlačítko a pomocí cut-scény se ukázalo, co se stalo. Konec. To znamená, že samotný výběr konce už v Mankind Divided nebude. Jak hra skončí, se bude odvíjet nejen na rozhodnutí ve finální misi, které pořád bude mít největší dopad, ale i na různých věcech co jste udělali během hry.

„Nechceme znova jít touto cestou,” řekl Olivier Proulx, producent hry, pro PCGamesN. „Ale není snadné vytvořit takovou věc, kde se rozhodnutí hráče budou odvíjet na konci hry.”

„Nebudu říkat, kolik konců máme. Pár jich je a samozřejmě bude mít rozhodnutí na konci hry největší dopad na příběh, ale rozhodnutí, která jste učinili během hry, ovlivní samotnou poslední část. Takže... Rozhodnutí, která jste udělali mnohem dříve, vás budou ovlivňovat do úplného konce.”

Zatím rozhodně nutno dodat, že se Deus Ex: Mankind Divided jeví jako dobrá hra, na kterou by se měl každý správný fanoušek série i kdokoliv jiný těšit. Určitě se také nezapomeňte podívat na včerejší gamplay záběry. Na závěr jenom dodáváme, že hra vyjde 23. února příštího roku pro PC, PS4 a Xbox One.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama