V Etherium vypukla válka tří frakcí
Etherium Novinka V Etherium vypukla válka tří frakcí

V Etherium vypukla válka tří frakcí

Michal Burian

Michal Burian

5

Nový trailer přibližuje vypuknutí války mezi třemi frakcemi kvůli tajemnému zdroji. V této futuristické strategii se bude měnit prostředí ovlivňující vaši strategii.

Reklama

Futuristická strategie Etherium od Tindalos Interactive se zaměří na vzácný a tajemný zdroj nazvaný Etherium. Ten se nachází jen na hrstce planet ve vesmíru. Celkem má být ve hře sedm planet s rozmanitým prostředím a terénem, který vás donutí přizpůsobit svou strategii. Válku budete vést ve vyprahlé poušti, bažinách, kde neprojedou tanky, v ledovém světě nebo na souostroví.

Hráči se ujmou role jedné ze tří hratelných frakcí (Consortium, Vectides a Intari), které podniknou invazi na všech sedm planet, aby se zmocnily tajemného zdroje. Každá frakce má své individuální vlastnosti, silné a slabé stránky, vlastní technologie a možnosti - ovládání klimatu, špionáž a jasnozřivost.

Kampaň pro jednoho hráče bude nelineární, budete se moci rozhodnout, jaký postup zvolíte pro dobytí planety, stejně tak budete rozhodovat o správě zdrojů, rozšiřovat kolonie a sestavovat armádu s celou řadou jednotek - pěchota, tanky, letadla i gigantické kolosy měřící několik desítek metrů. Své jednotky a budovy budete moci zdokonalovat, odemykat nové jednotky a upgrady, stejně tak využít speciální schopnosti každé frakce.

Chybět nebude ani on-line multiplayer, kde proti sobě budou soupeřit čtyři hráči současně.

Video níže přibližuje všechny tři hratelné frakce a nové planety.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama