V F1 2016 se vrací Safety Car a režim kariéry
F1 2016 Novinka V F1 2016 se vrací Safety Car a režim kariéry

V F1 2016 se vrací Safety Car a režim kariéry

Martin Cvrček

Martin Cvrček

14

I naprosto samozřejmé a klíčové herní prvky je možné jeden rok vyjmout a další rok zase za asistence oslavných fanfár vrátit zpět a považovat za velký krok kupředu.

Reklama

Letošní ročník závodů F1 od Codemasters je konečně oficiálně oznámen. Dobrá zpráva je, že s F1 2016, které letos v létě zamíří na PC, PS4 a Xbox One, se vrací jak režim kariéry, tak Safety Car.

Obojí chybělo v F1 2015, což mělo za následek značnou kritiku ze strany fanoušků. Nyní jsou ale obě featury zpět a oslava jejich návratu se očividně rovná vypíchnutí zaručeně realistického chování míče v sérii FIFA a dalších herních prvků, které by člověk ve sportovních hrách považoval za samozřejmé. Ale asi tak samozřejmé nejsou.

V rámci kariéry si budete moci vytvořit svého avatara a zvolit si tým, za který budete jezdit, a to až v deseti sezónách. Součástí F1 2016 je nejen Safety Car, ale i funkce Virtual Safety Car a ve hře se budete moci prohánět po novém okruhu Baku v Ázerbájdžánu, na kterém se letos pojede závod F1 vůbec poprvé. Chybět nebude ani možnost úpravy monopostu.

Další detaily o hře, o níž tvůrci mluví jako o velkém kroku vpřed, se máme dozvědět v následujících týdnech. Zatím se můžete podívat na první screenshoty. Nezapomínejme také na starší informaci, že by chtěli vývojáři nějakým způsobem do procesu vývoje F1 2016 zapojit komunitu. Tato snaha už ale možná proběhla, Codemasters před nějakou dobou do studia pozvali vybrané fanoušky, aby si F1 2016 zkusili v předstihu a snad poskytli zpětnou vazbu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama