V FOB misích Metal Gear Solid V: The Phantom Pain si můžete zahrát i za Ocelota
Metal Gear Solid V: The Phantom Pain Novinka V FOB misích Metal Gear Solid V: The Phantom Pain si můžete zahrát i za Ocelota

V FOB misích Metal Gear Solid V: The Phantom Pain si můžete zahrát i za Ocelota

Jan Kalný

Jan Kalný

5

Kromě toho bude v novém patchi vylepšený Wormhole Generator a další obleky, které můžete použít při obraně nebo infiltraci FOB.

Reklama

Věřte tomu nebo ne, ale o Metal Gear Solid V: The Phantom Pain se pořád někdo stará. Další patch by měl přinést Revolver Ocelota do FOB misí. Nyní tak budete moci bránit svou FOB základnu nebo infiltrovat FOB základnu ostatních s jeho pomocí, a zároveň mít v rukou jeho ikonické revolvery (resp. Tornado-6 v obou rukou). Ty dokážou odrážet kulky od zdí, aby zasáhly cíle, co se třeba skrývají za štítem nebo rohem. V mnoha ohledech tak bude Revolver Ocelot fungovat vlastně stejně jako v samotném Metal Gear Online.

Další novinkou je nová třída pro Wormhole Generator. Ten tentokrát automaticky pošle hráče pryč, jakmile se dostane do kritického stavu. Takže pokud začnete umírat, můžete se spolehnout na váš Wormhole Generator, že vás zachrání, než bude pozdě. Zároveň už nebudou mít nepřátelé možnost ho odstranit a bude težší ho zničit.

Poslední věcí jsou nové obleky pro vaše FOB jednotky. K dispozici budou plavky, Goblin Suit a Megalodon Suit, včetně různých barevných variant - všechno dostupné pro chlapy i ženy. Tyto obleky navíc na sobě budete moci mít i během infiltrace FOB a zvýší vaší celkovou mobilitu, ale jen v případě, že budete hrát za nějakého vojáka. Pokud budete hrát za Snakea, tak k dispozici nebudou.

Možná že tyhle novinky - zvlášť takovou dobu po vydání hry - nikoho ze židle nevytrhnou, ale po delší době je to další větší patch, takže o tom z principu informujeme.

Ocelot

Wormhole Generator

Plavky

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama