V Gears of War 4 split-screen bude, v Halo 5 nikoliv
Gears of War 4 Novinka V Gears of War 4 split-screen bude, v Halo 5 nikoliv

V Gears of War 4 split-screen bude, v Halo 5 nikoliv

Michal Burian

Michal Burian

3

V jaké frekvenci snímku za sekundu poběží Gears of War 4?

Reklama

Fanoušci sci-fi ságy Halo se musí smířit s tím, že v letošním Halo 5: Guardians si zkrátka split-screen s kamarádem nezahrají. Gears of War 4 je naštěstí jiná písnička, v návratu střílečky nebude tenhle často opomíjený prvek chybět. Vývojáři by byli proti sobě, vždyť do série Gears of War se split-screen přímo hodí.

A jak to bude se samotnou kvalitou čtvrtých Gears of War? Dle nejnovějších informací od tvůrčího celku The Coalition poběží kampaň při 30 snímcích za sekundu. 60fps si budou moci dovolit pouze v multiplayeru. V singleplayeru vyhrál vizuál.

„Rozhodnutí nezahrnout do Halo 5 split-screen bylo jedno z nejtěžších rozhodnutí, které jsme ve studiu museli udělat,“ přiznal Josh Holmes z 343 Industries. „Jsme si vědomi toho, že spousta našich fanoušků má skvělé vzpomínky z hraní Halo s kamarády v jedné místnosti. Pokud ale chceme posunout Halo dopředu a dodat skutečný next-gen zážitek, musí být provedena rozhodnutí, která se někomu nebudou líbit.“

Co tedy Halo 5 přinese jiného? Josh Holmes v rozhovoru s Polygonem tvrdí, že mají připravené prostředí v masovějším měřítku, lepší chování umělé inteligence, lepší vizuální kabátek a další novinky.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama