V GRID 2 se bude každý soupeř chovat jinak
Novinka V GRID 2 se bude každý soupeř chovat jinak

V GRID 2 se bude každý soupeř chovat jinak

Michal Burian

Michal Burian

7

Codies značně vylepšili umělou inteligenci a tvrdí, že od každého soupeře můžete očekávat typické chování a vtípky <strong>+ nové video o úpravě vozu po vzhledové stránce</strong>.

Reklama

Producent Iain Smith se v rozhovoru s webem GamingBolt rozpovídal o umělé inteligenci závodníků v GRID 2. Tvrdí, že značně vylepšili AI systém tak, aby jim umožnil vybrat a kombinovat vlastnosti řidičů. Od každého soupeře tak můžete očekávat typické chování a vtípky. Pokud ho ale naštvete, tak všechna sranda jde stranou a může se vám stát, že se vás pokusí dostat ze silnice.

Umožňuje jim to dynamický prvek, který mění chování AI podle situace. Pokud dojde ke kontaktu mezi vámi a jiným závodníkem, tak reakce soupeře záleží, na tom na jakém místě chce v závodě skončit. Jestliže bude bojovat o vítězství, tak na vás může použít nehezké praktiky a pokusit se vás dostat mimo trať.

My aktuálně hrajeme preview verzi GRID 2 na PC a již 1. května vám přineseme bezprostřední dojmy, kde se zaměříme rovněž na umělou inteligenci.

Závěrem pro vás máme ještě 50minutové video o úpravě auta po vzhledové stránce. Na výběr budete mít nejrůznější barvy i vinyly. Nechybí ani gameplay záběry.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama