V Hob od tvůrců Torchlight budeme zachraňovat planetu
Hob Novinka V Hob od tvůrců Torchlight budeme zachraňovat planetu

V Hob od tvůrců Torchlight budeme zachraňovat planetu

Michal Burian

Michal Burian

9

Puzzle plošinovka o průzkumu barevného světa, který je v nesnázích.

Reklama

V americkém studiu Runic Games po úspěšných dvou dílech Torchlight vzniká další zajímavost. Dostala jméno Hob a dle popisku se jedná o akční adventuru s prvky plošinovek. Hob nás zavede do ohromného a brutálního světa, který je v nesnázích. My ho musíme zachránit. Toho dosáhneme především za pomoci průzkumu tohoto barevného prostředí, které se rozkládá.

Zajímavostí je, že příběh bude vyprávěn bez jediného slova a dialogu, podobně jako Inside a Journey. O příběhovém pozadí se budeme dozvídat podrobnosti skrz průzkum planety a interakcí s podivnými formami života. Další důležitou částí hry jsou hádanky. Puzzle nám otevřenou cestu dál, při jejich řešení budeme svět měnit, transformovat a opravovat. Krajina se tak bude měnit. Pochopitelně dojde i na boj, i když v Hob ho zase tolik nebude.

Hob vyjde 26. září letošního roku ve verzích pro PC a PlayStation 4. Na Steamu je v předobjednávce za 17,99€ a na PS Store za 549 Kč. Pokud máte PlayStation Plus, tak za 439,20 Kč. Na Steamu můžete koupit kolekci Runic Games, obsahuje hry Torchlight, Torchlight II a Hob za zvýhodněných 24,44 euro.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama