V hororové stealth akci A Plague Tale bojujete s dívkou proti krysám a inkvizici
A Plague Tale: Innocence Novinka V hororové stealth akci A Plague Tale bojujete s dívkou proti krysám a inkvizici

V hororové stealth akci A Plague Tale bojujete s dívkou proti krysám a inkvizici

Michal Burian

Michal Burian

9

Temná minulost Francie očima dětí, které bojují o život proti agresivním krysám a inkvizici.

Reklama

Píše se rok 1349, ve Francii řádí mor a lidé se na vesnicích a městech bojí o život. Strach mají nejen ze zákeřné nemoci, ale také z velmi agresivních krys. Na temný příběh hororové stealth akce A Plague Tale: Innocence se podíváme očima dívky jménem Amicia, která je se svým mladším bratrem Hugem na útěku. Dvojici mladých hrdinů pronásleduje inkvizice, která hledá obětního beránka této „apokalypsy“.

Naší dvojici čeká velmi nebezpečná cesta, na které spojí síly s dalšími sirotky. Starost vám budou dělat nejen členové inkvizice, ale rovněž velmi agresivní krysy, případně potkani. Těm se budete muset vyhnout, využijete k tomu oheň a světlo. Tyhle dvě věci nemají krysy rádi, světlu se vyhýbají, zatímco při tmě jsou opravdu velmi agresivní a zaútočí na vše živé. Jen se podívejte na teaser trailer.

A Plague Tale: Innocence je novinka od vydavatelské společnosti Focus Home Interactive. Vývoj má na starost francouzské Asobo Studio, které vypomáhalo s plošinovkou ReCore nebo závody The Crew. Členové týmu samostatně vytvořili Fuel pro Codemasters nebo videoherní adaptaci na film Ratatouille od Pixaru. To ještě v době existence THQ.

A Plague Tale: Innocence vyjde v dosud nestanovený termín na PC, PlayStation 4 a Xbox One.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama