V Jusant od Don't Nod budeme šplhat do výšin i relaxovat
Novinka V Jusant od Don't Nod budeme šplhat do výšin i relaxovat

V Jusant od Don't Nod budeme šplhat do výšin i relaxovat

Filip Svoboda

Filip Svoboda

Platformy Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC

Autoři Life is Strange odhalili logickou horolezeckou akci.

Reklama

Francouzské studio Don't Nod představilo další titul, na kterém pracuje. Jmenuje se Jusant a zavede nás do stylizovaného světa, ve kterém se pokusíme zlézt záhadnou věž. Budeme odhalovat její tajemství, využívat rozličné nástroje, ale cestou bude také dost času na zastavení a relaxaci.

V popiscích vývojáři kladou důraz na logickou složku hry, přičemž si budeme muset zvolit správnou cestu směrem vzhůru a pracovat taky s omezenou staminou. Zažít máme lezení jako nikdy dřív. Prostor bude i na prozkoumávání různých cest, které nám mohou dále přiblížit lore světa.

Projdeme rozličnými prostředími, které má doplnit atmosferický soundtrack. Zvolit si máme vlastní tempo a setkat se také s florou a faunou. Najít cestu a vodítka nám pak pomůže společník stvořený z vody pojmenovaný Ballast.

Titul od autorů výpravných adventur jako Life is Strange nebo Tell Me Why, ale také akčních RPG Vampyr nebo chystaného Banishers: Ghosts of New Eden dorazí už na podzim. Těšit se mohou hráči na PC, PS5 a Xbox Series. V den vydání se Jusant objeví také v Game Passu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama