V kampani Battlefieldu 1 budete hrát za různé postavy
Battlefield 1 Novinka V kampani Battlefieldu 1 budete hrát za různé postavy

V kampani Battlefieldu 1 budete hrát za různé postavy

Michal Burian

Michal Burian

16

Co vše zažijete v singleplayeru během první světové války? <strong>+ teaser ze singleplayeru</strong>.

Reklama

Společnost Electronic Arts se při propagaci Battlefieldu 1 soustředí především na multiplayer. O singleplayeru víme akorát to, že kampaň prožijete v kůži různých postav. Dnes se díky popisku ratingové komise ESRB dozvídáme nové detaily.

Příběh Battlefieldu 1 bude zasazen na rozmanitá místa během první světové války. Postupně prožijete příběh v rolích stíhacího pilota, obrněného člena posádky, povstaleckého bojovníka nebo poslíčka zpráv.

V popisku ESRB stojí: „Battlefield 1 je střílečka z pohledu první osoby odehrávající se na rozmanitých místech během první světové války. Hráč prožije příběh postav v rolích stíhacího pilota, obrněného člena posádky, povstaleckého bojovníka nebo poslíčka zpráv. V těchto rolích budete používat pušky, pistole, kulomety, granáty a zabíjet nepřátelské vojáky ve frenetickém, realistickém boji. Bitvy jsou zvýrazněny častou střelbou, výkřiky bolesti a výbuchy.“

„V některých sekvencích nepřátelé vyzbrojeni plamenomety zapálí vojáky, kteří křičí. Hráči mohou využít nože či bajonety a napíchnout nepřítele ve stealth útoku. Při tom můžete vidět stříkance krve. V jedné části po bitvě je vidět krev a mrtvoly na pláži.“

Battlefield 1 vyjde 21. října na PC, PLayStation 4 a Xbox One. Za předobjednávku v našem obchodě Xzone.cz nebo GameExpres.sk získáte sladkou odměnu v podobě poctivé 200g čokolády s originálním motivem.

Aktualizace: Zítra nás čeká nový trailer, který nám odhalí více ze singleplayeru. Zatím se můžete podívat na teaser.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama